ISKUSTVA KORISNICA HER BIOTIC DODATKA PREHRANI: 7 ŽENA, 7 PRIČA

Ponavljaju li vam se problemi s gljivičnim i bakterijskim infekcijama, upalama mokraćnog mjehura i neugodnim osjećajem "tamo dolje"? Stalno imate napuhan trbuščić kojeg se nikako ne možete riješiti?

Jeste li se našle u situaciji da vam se čini da vas je tijelo iznevjerilo?

Ponavljaju li vam se problemi s gljivičnim i bakterijskim infekcijama, upalama mokraćnog mjehura i neugodan osjećaj "tamo dolje"?

Imate stalno napuhan trbuščić kojeg se nikako ne možete riješiti?

Osim toga, probava vam je "poput vjetra" - ponekad uredna i bez problema, ponekad vas probavne smetnje iznenade kad se najmanje nadate?

I nečistoće se pojavljuju na vašoj koži, iako mjesecima niste promijenili njegu kože.

Situacija je jasna:

Vaša crijevna i intimna mikrobiota trebaju podršku.

Ovo su dvije najvažnije mikrobiote u vašem tijelu.

Zašto je važno da to znate?

Intimna i crijevna mikrobiota ne samo da dijele istu vrstu bakterija, već i međusobno "komuniciraju" cijelo vrijeme.

To čine na dva načina:

1. One međusobno komuniciraju zahvaljujući neposrednoj blizini "tamo dolje", što omogućuje prijenos crijevnih bakterija u rodnicu (i obrnuto).

2. Crijeva također mogu komunicirati s vaginom neizravno, jer zdravo crijevo može smanjiti upalu u cijelom tijelu, a manje upala u tijelu znači manje upala u vagini.

Zato je važno voditi računa o ravnoteži bakterija u jednom i drugom jer to donosi mnoge pozitivne učinke na vaše intimno zdravlje, probavu, stanje kože i opće dobro.

A za oboje se možete pobrinuti samo jednom kapsulom dnevno.

Otkrijte najpopularniji dodatak prehrani za žene >>> (link na stranicu proizvoda)

Ako ste nabrajajući probleme na početku ovog unosa kimnuli glavom i pomislili "sve se ovo događa i meni", priče žena koje su isprobale Her Biotic kapsule mogu vam dati nadu da postoji rješenje.

Pročitajte što kažu korisnice Her Biotica:

-

„Her Biotic mi je apsolutno TOP proizvod. Nevjerojatno je koliko su ove kapsule učinkovite. Mislim da me većina žena razumije kada kažem da sam dugo imala problema s napuhanim trbuščićem. A kako mi je smetao! Probala sam razne probiotike kako bih si olakšala probleme, ali bezuspješno. Od trenutka kada sam otkrila i isprobala Her Biotic, sve je drugačije. Nakon samo 1 tjedna, napuhani trbuh je nestao i osjećala sam se mnogo bolje. Stvarno preporučam da probate, Her Biotic je malo čudo!”

EVA-

Napuhan trbuščić nije samo neugodan osjećaj. To što ne možeš obući svoju omiljenu haljinu jer te svi pitaju jesi li trudna...

Ili nošenje vaših omiljenih traperica, iako znate da vam dobro pristaju, može pošteno narušiti vaše samopouzdanje.

Ali nadutost nije jedina stvar koja vam se može dogoditi ako vaša crijevna mikrobiota krene po zlu.

To često dovodi do probavnih problema, koji mogu biti vrlo neugodni.

“Imala sam problema s nadutošću i probavom. Prijateljica koja je imala dobro iskustvo s Her Biotic kapsulama preporučila mi je da ih isprobam. U početku sam bila skeptična, ali sam im ipak odlučila dati priliku.

Od tada se nadutost smanjila, nemam više probavnih problema, a primijetila sam i poboljšanje kože. Jako sam sretna što sam odlučila isprobati Her Biotic kapsule i sigurno ću ih ponovno naručiti."

SUZANA

Mnoge žene izvještavaju o poboljšanju stanja svoje kože nakon redovite uporabe Her Biotic kapsula.

Nečistoće su smanjene, akne i prištići prije menstruacije više nisu tako česti.

To nije slučajnost – crijeva imaju vrlo važnu ulogu u brizi za lijepu kožu.

Osim što redovita probava znači i redovito izbacivanje toksina i otpadnih tvari, crijeva su važna i za hormonsku ravnotežu.

Višak estrogena se izlučuje kroz crijeva, a ako se on pokvari tijekom probave, poremeti se i ravnoteža vaših ženskih hormona. To je, kao što sigurno već znate, vrlo važno - ne samo za vašu dobrobit, već prije svega za vaše zdravlje.

Osim probave i održavanja zdrave kože, crijeva imaju još jedan vrlo veliki utjecaj na vaše zdravlje "tamo dolje".

Neravnoteža bakterija može uzrokovati upalu mjehura.

Briga za zdravu mikrobiotu može vas poštedjeti mnogih briga i neugodnih bolova kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima.

Anja, Rebeka i Katarina redovito koriste Her Biotic.

“Za mene je infekcija mokraćnog mjehura nešto najgore što mogu doživjeti. Nažalost, imam dugogodišnje iskustvo s tim, jer sam u jednom periodu, dok sam još bila na fakultetu, imala upalu jednom u pola godine. Jela sam jedan antibiotik za drugim, ali upala je i dalje trajala. Našla sam se u začaranom krugu. Kako mi ništa drugo nije pomoglo, počela sam razmišljati o drugim pristupima liječenju upale mjehura

Otkrila sam D-manozu, a kasnije i probiotike Her Biotic. Uvjerila me činjenica da sadrže ekstrakt brusnice i D-manozu, a oba su vrlo učinkovita u sprječavanju upala. Nakon mjesec dana korištenja D-manoze i Herbiotica, odluka je bila jasna: ovo dvoje će od sada UVIJEK biti u mom ormaru."

ANJA


“Imala sam dosta problema s upalom mjehura i intimnom infekcijom. Navodno sam sklona raznim upalama. U principu sam uvijek pila pripravke iz ljekarne. Kad to nije pomoglo, dobila sam antibiotike.

Zadnji put sam imala upalu u studenom, jaku upala oka. Izluđivao me mjehur. Tada je Carnium Botanicals predložio Her Biotic u kombinaciji s D-manozom.

Drage dame, ovo je super kombinacija. Her Biotic uzimam stalno jer su odlični za sve ženske probleme; od bolnih mjesečnica do probavnih smetnji. Zajedno s D-manozom Her Biotic je izvrsna kombinacija za prevenciju upale mjehura i intimnog područja te pružanje prve pomoći ako se nešto dogodi.

Odmah osjećate da je bolje!

Često pomažem svojim prijateljima s ovim kapsulama i uvijek su mi jako zahvalni."

REBEKA


„Imam jako pozitivno iskustvo s Her Bioticom. Od prvog spolnog odnosa imam kronične infekcije mokraćnog sustava. Nikakve tablete mi više nisu pomagale, postala sam otporna na sve. Zadnji put sam bila na antibiotskoj terapiji 6 mjeseci. Probleme sam riješila uz pomoć bioenergije i Her Biotic kapsula. Upala se konačno smirila. Sretna sam do neba."

KATARINA

Na početku zapisa govorila sam o dvije mikrobiote - crijevnoj i intimnoj.

A jedan od glavnih razloga zašto je Her Biotic toliko popularan među ženama jest činjenica da se brine i za zdravlje i ravnotežu crijevne i intimne mikrobiote.

To je ključno za sprječavanje upale koja uzrokuje svrbež, bol, otežano mokrenje i neugodan iscjedak.

Već je pomogao više od 100.000 žena diljem Europe u uklanjanju intimnih infekcija...

I podržao zdravlje intimne mikrobiote te time spriječio ponovnu pojavu infekcije.

“Već neko vrijeme se borim s intimnim infekcijama. Probala sam razne kreme i tablete, ali u kratkom roku upala je nestala pa se opet pojavila. Ali imala sam i iscjedak.

Budući da sam već prije isprobala vaše proizvode, odlučila sam isprobati Her Biotic i već nakon nekoliko dana iscjedak mi se smanjio, a i svrbež je nestao.

Uzimam ga više od tri mjeseca i napadi su nestali. Istodobno je nestao i osip na koži, stanje kože se poboljšalo."

ANA


“Her Biotic sam otkrila na društvenim mrežama. Privukao mi je pozornost jer sam se prije suočavala s brojnim problemima kao što su iscjedak i blage infekcije intimnih područja. Probala sam već nekoliko proizvoda, ali nisu mi pomogli. Ali sada sam konačno otkrila rješenje za sve ovo: Her Biotic! Također mi puno pomaže u smanjenju nadutosti. Od srca ga preporučujem svima sa sličnim problemima.”

DANIJELA

Her Biotic mikrobiološke kulture neizostavan su dio kućne ljekarne svake žene.

Pomažu u regulaciji crijevne i intimne mikrobiote.

Tajna Her Biotic kapsula leži u jedinstvenoj mješavini mikrobioloških kultura koja je kreirana upravo s ciljem podrške ženama i njihovom zdravlju.



Sadrži 6 različitih probiotičkih sojeva, a dodali smo ekstrakt brusnice i D-manozu koja dodatno pomaže u prevenciji upale mjehura.

Kapsule pomažu regulirati probavu, smanjuju nadutost, uklanjaju ili sprječavaju intimne upale, sprječavaju upale mjehura, podržavaju zdravu i čistu kožu, hormonalnu ravnotežu i još mnogo toga.

Najbolja stvar u svemu ovome je što Her Biotic kapsule nemaju nuspojava, a rezultati su dugoročni.





Povezani proizvodi
background
27 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitajte ostale blogove
8 NAMIRNICA KOJE POMAŽU U RAVNOTEŽI ŽENSKIH HORMONA
Hormoni su tvari koje upravljaju vašim zdravljem i dobrobiti. Sve dok su u ravnoteži i glatko obavljaju svoje zadatke, obi...
KAKO SE RIJEŠITI UPALA INTIMNOG PODRUČJA
Svaka žena se barem jednom u životu susretne s vaginalnom upalom. Članak je pripremila Alison Kogoj, licencirana savjetnic...
ZNAČAJ ZDRAVE CRIJEVNE MIKROBIOTE U TRUDNOĆI
"Konzumacija mikrobioloških kultura (probiotika) tijekom trudnoće sigurna je, a zbog brojnih pozitivnih učinaka i preporu...