Zaštita podataka

Osobne podatke korisnika internet trgovine carniumbotanicals.hr pohranjuju se i s njima postupa sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 

Sve osobne podatke čuvamo u tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim stranama bez Vašeg prethodnog pismenog pristanka. Sklapanjem kupoprodajnog ugovora pristajete da Vaše podatke pohranjujemo i koristimo u svrhe arhiviranja, statistike i izravnog marketinga. U bilo kojem trenutku možete pisanim putem zatražiti da privremeno ili trajno prestanemo koristiti Vaše podatke za slanje novosti o ponudi i drugih reklamnih poruka.

Ova internet stranica sadrži i poveznice do drugih internet stranica pravnih i fizičkih osoba, za koje ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, dizajn i ažuriranje tih stranica, kao ni za njihovu eventualnu politiku prema posjetiteljima internet stranica.

Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i drugi dokumenti sadržani na internet stranici u zakonom dopuštenom okviru podliježu autorskom pravu ili drugom obliku zaštite intelektualnog vlasništva. Sadržaj internet stranice nije dozvoljeno kopirati, prepravljati, mijenjati ili reproducirati na bilo koji drugi način, osim uz našu pismenu suglasnost.

O kolačićima
Kolačići se na internetu koriste već jako dugo. Praktički se svaki korisnik interneta već susreo s njima. Novost u korištenju kolačića je da korisnika obavještavamo samo o korištenju kolačića, kako je navedeno u Zakonu o elektroničkim komunikacijama.

Što su kolačići?
Kolačići su male datoteke koje internet stranica pohranjuje u pretraživač korisnika. Uz njihovu pomoć činimo da stranica radi bolje i učinkovitije te da je lakša za korištenje.

Zašto koristimo kolačiće?
Kolačići se koriste u razne svrhe. Uz pomoć kolačića je interakcija između korisnika i web stranice brža i lakša. Postoje i kolačići koji nemaju izravan utjecaj na korisnika (npr. praćenje statistike stranice - Google Analytics).

Onemogućavanje kolačića
Ako ne želite da vaš preglednik sprema kolačiće, možete ga onemogućiti. Više informacija o isključivanju kolačića u Vašem pretraživaču:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7, 8
Safari
Opera