Ornela - Her Biotic
Otkako uzimam Her Biotic osjećam se kao da konačno imam svoje intimno zdravlje pod kontrolom.

Pozdrav dame!


Želim s vama podijeliti svoje pozitivno iskustvo s Her Biotic kapsulama - proizvodom koji mi je stvarno promijenio život. Priznajem da su Her Biotic kapsule nadmašile sva očekivanja!


Imala sam problema s neugodnim infekcijama zbog kojih su bili i neugodni mirisi i odvratan osjećaj "tamo dolje". Otkad redovito uzimam kapsule, primijetila sam značajno poboljšanje svog intimnog zdravlja.


Nevjerojatno je kako tako mali korak u mojoj rutini može napraviti tako veliku razliku. Osjećam se sigurnije i udobnije u svom tijelu, i konačno se osjećam kao da kontroliram svoje intimno zdravlje.

 

Ako tražite učinkovit način da održite svoje intimno zdravlje u vrhunskoj formi, toplo preporučujem da isprobate Her Biotic. Nećete požaliti.Povezani proizvodi
background
23 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitaj više
Ana - FemCare
Patila sam od simptoma menopauze i ublažila sam ih FemCARE kapsulama.
Glorija - Hair Formula
Uvijek sam imala slabu kosu, bez volumena, beživotnu i ispucalih vrhova. Počela sam se brinuti jer mi je četka često bila ...
Jana - MenoWELL
U menopauzi su mi valunzi izazivali najviše lošeg raspoloženja. Otkad sam uzela MenoWELL, praktički sam se oprostila od njih.