Ana - FemCare
Patila sam od simptoma menopauze i ublažila sam ih FemCARE kapsulama.

Uvijek sam mislila da me neće uhvatiti neugodni simptomi menopauze, ali nažalost nije bilo tako. Menopauza je donijela mnogo neugodnosti, uključujući suhoću intimnog područja. Moj intimni život bio je neugodan. Što je još gore, nanosio mi je mnogo boli. Ginekolog mi je predložio lijekove koje sam također isprobala, ali nisu dali vidljive rezultate, pa sam tražila dalje.

Kako sam već prije uzimala vaše dodatke prehrani i imala pozitivna iskustva s njima, nadala sam se da ću i ovaj put pronaći nešto za sebe. Otkrila sam FemCARE kapsule i već nakon dva tjedna osjetila prve pozitivne promjene. Problemi sa suhoćom su nestali i napokon se ponovno osjećam kao nepobjediva žena!

Povezani proizvodi
background
FemCARE
90 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,73€ dnevno

FemCARE pomaže u ublažavanju problema vaginalne suhoće, suhih očiju, usta i kože. Prirodna mješavina biljnih ekstrakata potiče optimalnu hidrataciju sluznice i istovremeno podržava hormonsku ravnotežu. Zaboravite neugodan osjećaj suhoće i svrbeža te smanjite rizik od razvoja upale.

 

Od €22,90
Pročitaj više
Emilija - Her Biotic
Dugo sam imala problema s bolovima i upalama u trbuhu.
Dalila - Bloat Aid, Her Biotic i Premium Shape
Svaki novi dan predstavlja korak naprijed prema mom cilju do ravnog trbuha. Iako redovito vježbanje u teretani pomaže, klj...
Renata - Ashwagandha
U svakodnevnom životu i na poslu često sam izložena stresu. Dugo sam osjećala da sam sve umornija, izgarala sam i znala s...