Jana - MenoWELL

U menopauzi su mi valunzi izazivali najviše lošeg raspoloženja. Otkad sam uzela MenoWELL, praktički sam se oprostila od njih.

Uskoro punim 60 godina i već se nekoliko godina borim s neugodnim tegobama uzrokovanim menopauzom. Probava mi je lošija, kilogrami se gomilaju, noću se često budim jako znojna.

To je ono što me najviše nervira. Prije dvije godine doktorica mi je dala estrogenski sprej. Koristila sam ga više od godinu dana. Noćno znojenje se donekle smanjilo, ali me i dalje smetalo što je to sintetski hormon.

Kasnije sam probala dodatak prehrani s crvenom djetelinom. Bilo je prirodno, ali nisam osjetila učinak.

Nakon dugo vremena ponovno sam počela tražiti pomoć. Na društvenim mrežama čitam pohvale korisnika o MenoWellu. Kako na prvi pogled ništa ne vjerujem, pogledala sam i profile korisnica. Pitala sam se jesu li te žene stvarne i otkrila da jesu. To me uvjerilo i naručila sam prvo probno pakiranje MenoWella.

Nakon samo tjedan dana uzimanja, san mi se smirio, a valunzi su počeli nestajati. Noćno znojenje se smirilo za oko 80 posto. Manje se budim, napokon dobro spavam. 😉

Za svoj 60. rođendan naručila sam set od tri pakiranja MenoWella. Znam da je svaka žena malo drugačija i da će svaka od nas pronaći ovu pravu pomoć za sebe ako je bude tražila. Meni se čini da je moja MenoWell.

Hvala, Jana

Povezani proizvodi
background
13 reviews
MenoWELL
60 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,83€ dnevno

Prirodna biljna mješavina za žene koje tijekom menopauze žele više od neugodnih simptoma. Regulira hormone, smanjuje napade vrućine odnosno valunge, smanjuje rizik za osteoporozu i poboljšava opće raspoloženje. MenoWELL na prirodan način uklanja neugodne simptome i pomaže da se u svojoj koži ponovno osjećate najbolje.

Od €26,00
Pročitajte ostale recenzije
Tomi - Testo Boost & Black Ginger
Uzimam Testo Boost za snagu i top formu, a Black Ginger za bolju prokrvljenost.
Vlasta - Her Biotic
Imala sam kroničnih problema s upalama mjehura koje su me dovodile do očaja. Od uzimanja Her Biotic problemi su se značajn...
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.