Marija - Her Biotic

Rođena sam s epidermolitičkom ihtiozom, pa je moja koža izrazito osjetljiva i krhka. Her Biotic mi je pomogao poboljšati stanje kože i nakon 28 godina napokon sam osjetila više slobode.

Rođena sam s epidermolitičkom ihtiozom povezanom sa sindromom leptirovih krila. Moja koža je vrlo debela po cijelom tijelu, a ujedno vrlo krhka. Još kao djevojčica patila sam od mnogih upala, svaki dan sam imala mnogo žuljeva od obuće, neprikladne odjeće, a vrlo često su mi se žuljevi upalili po cijelom tijelu. Nikada nisam znala što prvo liječiti i trebam li ići u bolnicu. Upala također uzrokuje jake bolove u koži, a praktički nikad je nije bilo moguće liječiti osim antibioticima koje sam uzimala 3 tjedna po 9 puta godišnje.

I tako je bilo 28 godina. Svaki dan sam morala njegovati kožu, hraniti je, previjati, bušiti upaljene plikove, hladiti kožu, pa je grijati...

Her Biotic sam počela koristiti negdje krajem ljeta 2022. Na njega sam naišla potpuno slučajno, dok sam već neko vrijeme tražila odgovarajuće probiotike i počela viđati Her Biotic po reklamama.

Nisam vjerovala da išta uopće može djelovati i učiniti da se osjećam bolje.

 Pročitala sam recenzije i jako sam se iznenadila koliko su pozitivne. Mislila sam probati jedno pakiranje. Svidjelo mi se kako je online trgovina transparentna, bez problema sam naručila i popila prvu kapsulu nekoliko dana kasnije.

Bila sam vrlo ugodno iznenađena kada sam nakon samo tjedan dana osjetila drugačiji osjećaj u trbuhu. Moje tijelo se odjednom osjećalo puno bolje, teško je opisati taj osjećaj.

Vjerojatno bi mi sama ta promjena bila dovoljna da ih nastavim redovito uzimati, ali bila sam potpuno iznenađena kako je upala počela nestajati, mjehurići više nisu bili tako veliki i nisam znala je li to slučajnost ili je to do uzimanja Her Biotica. Nastavila sam s kurom i kad sam tri mjeseca bila bez upale, pomislila sam: "Ha?!", stvarno djeluje.

Nakon 28 godina osjetila sam potpunu sreću i malo slobode jer sam osjećala da mogu više... jer me moja djeca napokon ne gledaju svaki dan u bolovima.

Uzimam Her Biotic oko šest mjeseci i u tom sam razdoblju imala samo dvije upale.

Ostale komplikacije, poput iznimno brzog rasta kože i ograničenja povezana s mojom bolešću, nikada neće nestati, postoje i bit će tu, ali da mi je nešto stvarno tako učinkovito pomoglo, ni sama ne mogu vjerovati i zahvaljujem vam na tome.

Hvala što proizvodite odlične proizvode i pomažete mi.



Povezani proizvodi
background
27 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitajte još recenzija
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.
Jana - MenoWELL
U menopauzi su mi valunzi izazivali najviše lošeg raspoloženja. Otkad sam uzela MenoWELL, praktički sam se oprostila od njih.
Emilija - Her Biotic
Dugo sam imala problema s bolovima i upalama u trbuhu.