Emilija - Her Biotic

Dugo sam imala problema s bolovima i upalama u trbuhu.

Dugo sam imala problema s bolovima i upalama u trbuhu. Osjećala sam se i napuhnuto, ali to nije bila glavna stvar oko koje mi je trebala pomoć (iako mi je smetalo).

Preko Instagrama sam naišla na Her Biotic i kako sam već isprobala skoro sve (kreme, lijekove na recept itd... bilo ih je puno), pomislila sam zašto ne probati još ovo.

Nakon prvog uzimanja, nakon otprilike tri dana dobila sam proljev. Nije bilo strašno, ali ništa ugodno. I sutradan mi je odjednom laknulo.

Trbuh me nije bolio, odmah mi je bilo bolje, a ono što me se jako dojmilo je da su bolovi tijekom odnosa nestali. Nakon otprilike četiri godine tjeskobe, straha i odbijanja veza, moj se svijet odjednom okrenuo naglavačke.

Htjela sam provjeriti jesu li zaista zaslužne Her Biotic kapsule i prestala sam ih uzimati na dva tjedna. Slabost se vratila, pa sam naručila dodatne kutije i vratila se redovnoj rutini uzimanja kapsula. Ovo je najbolja stvar koju sam ikada koristila!

Hvala vam.

Emilija

Povezani proizvodi
background
23 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročtajte ostale recenzije
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.
Vlasta - Her Biotic
Imala sam kroničnih problema s upalama mjehura koje su me dovodile do očaja. Od uzimanja Her Biotic problemi su se značajn...
Tomi - Testo Boost & Black Ginger
Uzimam Testo Boost za snagu i top formu, a Black Ginger za bolju prokrvljenost.