Renata - Ashwagandha
U svakodnevnom životu i na poslu često sam izložena stresu. Dugo sam osjećala da sam sve umornija, izgarala sam i znala sam da ću se teško vratiti i ponovno postati energična i motivirana.
Tome su se pridodali problemi s neredovitim mjesečnicama, problemi s probavom i nakupljanjem kilograma oko trbuha. Posjetila sam liječnika i nalazi su brzo pokazali da su moji hormoni u disbalansu – posebno kortizol.
Počela sam ga regulirati lijekovima, a istovremeno sam tražila način da na prirodniji i prije svega dugoročno uspješniji način podržim njegovu ravnotežu. Tada sam na Instagramu pronašla Carnium Botanicals i počela istraživati njihove proizvode. Odmah me privuklo to što u njihovoj ponudi ima i ayurvedskog bilja.
Naručila sam Ashwagandhu i nakon prvog tjedna primijetila sam da bolje spavam. Nakon nekoliko tjedana redovitog uzimanja konačno sam se opet osjećala svježije, imala sam više energije i lakše sam podnosila stresne situacije. Nakon 3 mjeseca i rezultati su se popravili.
Povezani proizvodi
background
Ashwagandha Extract KSM-66
60 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,69€ dnevno

Ekstrakt Ashawagandhe (KSM-66) s najvišom koncentracijom i najboljom bioraspoloživošću. Na ashwagandhi je obavljeno najviše studija i kliničkih istraživanja. Širokog je spektra djelovanja. Učinkovito regulira hormon stresa, poboljšava kognitivne funkcije, podržava zdravlje kardiovaskularnog sustava i pomaže u održavanju zdrave tjelesne težine, Također, regulira ženske i muške spolne hormone. 

Od €20,90
Pročitaj više
Dalila - Bloat Aid, Her Biotic i Premium Shape
Svaki novi dan predstavlja korak naprijed prema mom cilju do ravnog trbuha. Iako redovito vježbanje u teretani pomaže, klj...
Emilija - Her Biotic
Dugo sam imala problema s bolovima i upalama u trbuhu.
Kiara - Her Biotic & Maca
Od kada ga koristim (već 3 mjeseca)  koža mi se znatno poboljšala.