Vlasta - Her Biotic

Imala sam kroničnih problema s upalama mjehura koje su me dovodile do očaja. Od uzimanja Her Biotic problemi su se značajno popravili!

Često sam imala problema s urinarnim infekcijama. U početku nisam ni razmišljala zašto mi se to događa.

Tada sam 5 puta zaredom morala piti antibiotike, što je dovodilo do sve većih problema. Prvo su došli problemi sa svrbežom. Prešlo je od svrbeža do osjećaja žarenja i česte potrebe za mokrenjem. Činilo se da je svaki tretman antibioticima manje učinkovit i upala sam u začarani krug.

Nakon zadnje terapije antibioticima počeo je pravi pakao. Doktori su mi rekli da je sve ok. Ja sam pak cijelu noć svakih sat vremena morala ići na wc i stalno me bolio donji dio trbuha. U većini slučajeva uopće nisam mogla piškiti. Već sam bila psihički iscrpljena zbog nesanice, bolovi su bili toliko jaki da sam ponekad jedva hodala. Osjećaj je postajao sve gori i gori.

Neposredno prije nego što ću se vratiti liječniku i zatražiti ponovno liječenje antibioticima, naišla sam na Her Biotic.

Već nakon 14 dana uzimanja osjećala sam se bolje, smanjili su se bolovi u donjem dijelu trbuha. Vjerujem da će se uskoro smanjiti i noćni odlasci na WC. Stvarno preporučujem Her Biotic i jako sam zahvalna što postoji!

Vlasta

Povezani proizvodi
background
23 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitajte ostale recenzije
Rozi - Her Biotic
Uvijek sam imala nevjerojatno jake bolove tijekom menstruacije. Nakon mnogo godina, nestali su, zahvaljujući Her Biotic!
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.
Tomi - Testo Boost & Black Ginger
Uzimam Testo Boost za snagu i top formu, a Black Ginger za bolju prokrvljenost.