Rozi - Her Biotic

Uvijek sam imala nevjerojatno jake bolove tijekom menstruacije. Nakon mnogo godina, nestali su, zahvaljujući Her Biotic!

Mnogo sam godina patila svaki mjesec tijekom menstruacije. Nakon nekoliko dana počeli su strašni grčevi, migrene i proljev. Bila sam bolesna i jako umorna. Molila sam doktore da mi pomognu, ali me nisu shvatili ozbiljno. Bilo je toliko loše da sam svaki mjesec morala ići na bolovanje.

Pokušala sam sve; grijaće jastučiće, tablete protiv bolova na recept, biljne čajeve, odmaranje u nemogućim položajima, ali ništa se nije promijenilo. Nisam više mogla tako nastaviti.

Vidjela sam na Facebooku reklamu Her Biotic koja bi trebala riješiti ovaj problem. Učinke sam počela osjećati nakon samo 3 tjedna! Nisam mogla vjerovati - bilo je to kao da sam postala nova osoba! Moji simptomi su konačno nestali. Nakon mnogo godina, čak i u to vrijeme, s lakoćom sam rješavala svoje svakodnevne stvari. Hvala Bogu da sam ga našla, stvarno ga preporučujem!

Rozi

Povezani proizvodi
background
27 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitajte ostale recenzije
Vlasta - Her Biotic
Imala sam kroničnih problema s upalama mjehura koje su me dovodile do očaja. Od uzimanja Her Biotic problemi su se značajn...
Tomi - Testo Boost & Black Ginger
Uzimam Testo Boost za snagu i top formu, a Black Ginger za bolju prokrvljenost.
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.