Viktorija - Her Biotic & Ovary Care

Gotovo 5 godina borila sam se s probavnim problemima i kandidom. Čim se prepustim malo manje zdravoj prehrani ili odem na bazen, imam problema. Probala sam bezbroj krema i lijekova, ali problemi su se ponavljali.

Otkrila sam vaše proizvode i odlučila dati priliku Her Biotic kapsulama. I dobro je što jesam jer su super. Već tri mjeseca nisam imala upalu, a i manje sam napuhana.

Osim probavnih problema, suočila sam se i s neredovitim menstrualnim ciklusom jer sam prije godinu dana prestala uzimati hormonsku kontracepciju. Her Biotic kapsulama sam dodala Ovary Care i oduševljena sam rezultatima. Hvala vam!

Povezani proizvodi
background
1 review
OvaryCare
120 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,87€ dnevno

OvaryCare je mješavina mio-inozitola, folne kiseline i drugih sastojaka koji prirodno podržavaju ravnotežu ženskih hormona, uredan menstrualni ciklus te zdravlje jajnika i drugih reproduktivnih organa.

Od €27,00
Pročitajte još recenzija
Marija - Her Biotic
Rođena sam s epidermolitičkom ihtiozom, pa je moja koža izrazito osjetljiva i krhka. Her Biotic mi je pomogao poboljšati s...
Aleksandra - FemCARE
Imam 50 godina i već nekoliko godina se borim s problemom suhe sluznice. Najveći problem mi je suhoća intimnih područja.
Tomi - Testo Boost & Black Ginger
Uzimam Testo Boost za snagu i top formu, a Black Ginger za bolju prokrvljenost.