Sanja - Her Biotic

Nosila sam se s poremećajem ravnoteže u intimnoj flori i stalnim infekcijama, no uz Her Biotic konačno sam riješila svoje probleme.

Imam 25 godina i nikad nisam imala posebnih intimnih problema. Ali onda sam odjednom počela dobivati infekcije, koje nisu bile ozbiljne, ali vrlo neugodne. Ustrajale su cijelu godinu.


Probala sam sve: kreme, antibiotike i dodatke prehrani. Nijedan od ovih proizvoda nije trajno riješio problem. Tada sam počela razmišljati da moram popraviti uzrok svojih problema.


Otkrila sam stranicu o Her Biotic kapsulama i to me uvjerilo da naručim svoj paket. Uzimam Her Biotic kapsule više od mjesec dana i vidim puno poboljšanja. Svakako ću ga nastaviti uzimati jer vjerujem da može biti samo bolje.

Povezani proizvodi
background
27 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitaj više recenzija
Kiara - Her Biotic & Maca
Od kada ga koristim (već 3 mjeseca)  koža mi se znatno poboljšala.
Tereza - FemCARE
Jana - MenoWELL
U menopauzi su mi valunzi izazivali najviše lošeg raspoloženja. Otkad sam uzela MenoWELL, praktički sam se oprostila od njih.