Petra - Her Biotic

Zdravo!

 

Ispričat ću vam svoju priču!

 

Prošlog studenog imala sam problema s intimnom upalom i grlićem maternice, prije 14 dana sam bila na pregledu gdje su mi rekli da ću morati na mali ginekološki zahvat, danas sam zvala i rekli su mi da sam zdrava i da imam dobri rezultati.

Da vam kažem, ne bi mi uspjelo bez vaših Her Biotic kapsula. Ne pišem iz razloga, da bih dobila popust, pišem jer sam beskrajno zahvalna, ne znam kako da vam zahvalim..❤️❤️ Stvarno nemam riječi za ovo, zaplakat ću kad znam da su mi vaše kapsule riješile sve intimne probleme, sve je super ❤️❤️❤️❤️ ako trebate neko mišljenje, pohvalu,, bilo što, samo mi javite, tu sam za vas... uvijek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hvala još jednom od srca!

 

Lijep pozdrav!


Povezani proizvodi
background
27 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitajte još recenzija
Jana - MenoWELL
U menopauzi su mi valunzi izazivali najviše lošeg raspoloženja. Otkad sam uzela MenoWELL, praktički sam se oprostila od njih.
Aleksandra - FemCARE
Imam 50 godina i već nekoliko godina se borim s problemom suhe sluznice. Najveći problem mi je suhoća intimnih područja.
Valerija - Ovary Care
Imala sam neredovite menstruacije i probleme s kožom zbog PCOS-a. Sada sam ih konačno eliminirala!