Nataša - Her Biotic
Izuzetno sam sretna što sam upravo primila novu pošiljku probiotika. Zapravo, baš sam jučer ispraznila zadnju kutiju. 

Kolegica mi je prije nekog vremena preporučila ovaj proizvod. Razgovarali smo o tome da je primjetno izgubila trbuh. Žalila sam joj se da mi je trbuh uvijek zategnut, tvrd i jako okrugao. I da mi kaže kako ga se ona riješila. 

Istog dana naručila sam prve kutije putem interneta. Sada nakon određenog vremena uzimanja ovih probiotika više nisam napeta, trbuh mi je osjetno manji, mjesečnice nisu tako obilne, smanjio mi se iscjedak i stvarno mislim da imam više energije. Kako bih željela zadržati to stanje i naravno izgubiti trbuh, odlučila sam nastaviti uzimati ove dodatke. Jer tek sada shvaćam da je ništa-ništa. Samo stanje se zapravo ne bi popravilo samo od sebe.

 Znam da sam predugo čekala na promjene i sada neću odustati. Hvala vama i mojoj divnoj kolegici.

Povezani proizvodi
background
27 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €23,90
Pročitajte još recenzija
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.
Lena - Her Biotic
"Tamo dolje" sam imala probleme pola godine, sve dok nisam odlučila uzimati Her Biotic. Moji problemi su konačno prestali!
Jana - MenoWELL
U menopauzi su mi valunzi izazivali najviše lošeg raspoloženja. Otkad sam uzela MenoWELL, praktički sam se oprostila od njih.