Franka - Magnesium Complex

Magnesium Complex mi je pomogao prebroditi teško razdoblje. Konačno sam opet odmorna i puna energije.

Ne tako davno, imala sam naporan period svog života.


Anksioznost, stres, nesanica, bolovi u mišićima, kronični umor – sve je to bilo dio moje svakodnevice.


Navečer sam se mučila sa spavanjem i kad sam konačno zadrijemala, došlo je jutro. Budila sam se umorna, iako sam dovoljno spavala.


Tijekom dana sam bila potpuno iscrpljena, bez energije i motivacije. Često sam se osjećala tjeskobno, nisam mogla smiriti svoj um. Sve je to bila prava noćna mora.


Tada sam otkrila Magnesium Complex od Carnium Botanicalsa. Dodatak prehrani koji se sastoji od čak 6 aktivnih oblika magnezija i vitamina B6.


Nakon nekoliko tjedana uzimanja primijetila sam promjenu. Prvo što se dogodilo je da sam konačno dobro spavala. Kao rezultat toga, ujutro sam se budila naspavana i puna energije. Primijetila sam veću opuštenost mišića i shvatila da imam manje bolne menstrualne grčeve.


Preporučujem Magnesium Complex svima sa sličnim problemima.

Povezani proizvodi
background
Magnesium Complex
60 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,70€ dnevno

Magnesium Complex sadrži šest aktivnih, visokokvalitetnih oblika magnezija s izvrsnom apsorpcijom! Podržava više od 80% metaboličkih funkcija u tijelu, otklanja upalna stanja i daje više energije, manje bolova u mišićima, bolju probavu, lakše upravljanje stresom, blagostanje i podršku imunološkom sustavu.

Od €22,90
Pročitajte ostale recenzije
Aleksandra - Her Biotic
Hormonska neravnoteža donijela mi je čitavu hrpu neugodnih simptoma. Uklonila sam ih s Her Biotic probioticima za žene!
Renata - Ashwagandha
U svakodnevnom životu i na poslu često sam izložena stresu. Dugo sam osjećala da sam sve umornija, izgarala sam i znala s...
Glorija - Hair Formula
Uvijek sam imala slabu kosu, bez volumena, beživotnu i ispucalih vrhova. Počela sam se brinuti jer mi je četka često bila ...