Sabina - Focus+

Manjak energije, gubitak koncentracije, nedovoljna motivacija, loše pamćenje, poteškoće s učenjem... Koliko vas se tako osjeća tijekom beskrajnih dana na poslu, u školi, kod kuće i općenito? To mi se stalno događalo, pogotovo na poslu! Sve dok nisam otkrila proizvod Focus+ od Carnium Botanicalsa.


Izrađen od 100% prirodnih sastojaka, ovaj dodatak poboljšava mentalnu jasnoću, produktivnost, učenje, kreativnost i koncentraciju. Otkako ga uzimam, lakše mi je planirati, organizirati i pamtiti.


I ne samo to, san mi je postao mirniji i imam više energije tijekom dana. Ukratko, pravi gadget koji moramo imati za zdravlje našeg mozga.

Povezani proizvodi
background
Focus +
60 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Focus+ je mješavina prirodnih, sigurnih i provjerenih nootropika te drugih sastojaka koji podržavaju rad mozga i poboljšavaju kognitivne funkcije. Redovito korištenje pridonosi jasnijim mislima, oštrijem fokusu, većoj produktivnosti, lakšem učenju i povećanju kreativnosti.

Od €25,00
Pročitajte još recenzija
Lena - Her Biotic
"Tamo dolje" sam imala probleme pola godine, sve dok nisam odlučila uzimati Her Biotic. Moji problemi su konačno prestali!
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.
Aleksandra - FemCARE
Imam 50 godina i već nekoliko godina se borim s problemom suhe sluznice. Najveći problem mi je suhoća intimnih područja.