Anja - Her Biotic & FemCARE

Imala sam kroničnih problema s vaginalnom kandidom. Uz pomoć Her Biotic i FemCARE kapsula poboljšala sam kvalitetu svog života.

Imam 31 godinu i zadnjih nekoliko godina živim s kandidom, kroničnom vaginalnom kandidom. Liječila sam se, pila antibiotike i nikako nije bilo bolje. Ginekolog mi je ponovno predložio nekoliko mjeseci uzimanja lijekova. Ali znala sam da će mi lijekovi samo ublažiti simptome, a neće dugoročno ukloniti probleme.

Već sam bila umorna i iscrpljena. Ne samo od liječenja, nego i od brige i nelagode. Onda sam na društvenim mrežama vidjela oglas za Her Biotic. Odlučila sam ga isprobati jer nisam imala što izgubiti. Osim toga, kapsule su prirodne pa nisam bila zabrinuta.

Uzimam ih više od 4 mjeseca i stvarno vidim poboljšanje. Odlučila sam otići korak dalje i naručiti i FemCARE. Sve žene koje su se ikada borile s vaginalnom kandidom znaju da su problemi suhoće, svrbeža i boli usko povezani.

Moram priznati da su ova dva proizvoda moj spas!

Vaše dodatke prehrani upoznala sam i s partnerom jer i on ima problema s kandidom. Preporučili ste mu Unibiotic i nakon dobrih mjesec dana uzimanja jako je zadovoljan.

Hvala vam za sve!

Anja

Povezani proizvodi
background
FemCARE
90 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,73€ dnevno

FemCARE pomaže u ublažavanju problema vaginalne suhoće, suhih očiju, usta i kože. Prirodna mješavina biljnih ekstrakata potiče optimalnu hidrataciju sluznice i istovremeno podržava hormonsku ravnotežu. Zaboravite neugodan osjećaj suhoće i svrbeža te smanjite rizik od razvoja upale.

 

Od €22,90
Pročitajte ostale recenzije
Tomi - Testo Boost & Black Ginger
Uzimam Testo Boost za snagu i top formu, a Black Ginger za bolju prokrvljenost.
Lena - Her Biotic
"Tamo dolje" sam imala probleme pola godine, sve dok nisam odlučila uzimati Her Biotic. Moji problemi su konačno prestali!
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.